Cseregarancia   -   Több, mint 10.000 elégedett vásárló  -   10/9,9-es értékelés

Cseregarancia   -   Több, mint 10.000 elégedett vásárló  -   10/9,9-es értékelés

Cseregarancia   -   Több, mint 10.000 elégedett vásárló  -   10/9,9-es értékelés

B-100 Complex - 90 tabletta - Ostrovit

Raktáron
Az OstroVit Vitamin B Complex nyolc B-vitaminból álló komplexum, amely C- és E-vitaminnal is dúsított:

Tiamin (B1-vitamin) - hozzájárul a megfelelő energia-anyagcsere fenntartásához és segíti az idegrendszer megfelelő működését.

Riboflavin (B2-vitamin) - hozzájárul a megfelelő energia-anyagcsere fenntartásához, segíti az idegrendszer megfelelő működését. Ezenkívül ez a vitamin segít fenntartani a nyálkahártyák megfelelő állapotát és a vörösvértestek állapotát. Ezenkívül segít megőrizni a bőr egészségét, valamint segít csökkenteni a fáradtságot és a kifáradást.

Niacin (B3-vitamin) - a B1-vitaminhoz hasonlóan hozzájárul a megfelelő energia-anyagcsere fenntartásához. A riboflavinhoz hasonlóan a niacin is segít megőrizni a bőr egészségét, és hozzájárul a fáradtság és kifáradás csökkentéséhez.

Pantoténsav (B5-vitamin) – A pantoténsav hozzájárul a normál energia-anyagcsere fenntartásához, valamint a szteroid hormonok, a D-vitamin és egyes neurotranszmitterek megfelelő szintéziséhez és anyagcseréjéhez. Ezen kívül segít csökkenteni a fáradtságot és a kimerültséget, segít a szellemi teljesítőképesség megfelelő szinten tartásában.

B6-vitamin - segíti a cisztein megfelelő szintézisét, hozzájárul a normál energia-anyagcsere fenntartásához, segíti az idegrendszer megfelelő működését és a homocisztein megfelelő anyagcseréjét. Ez a vitamin segít fenntartani a normál fehérje- és glikogén anyagcserét, valamint hozzájárul a hormonális aktivitás szabályozásához.

Biotin (B7-vitamin) - segít fenntartani a normál energiaanyagcserét, segíti az idegrendszer megfelelő működését. Ezenkívül hozzájárul a makrotápanyagok normál anyagcseréjének fenntartásához. A biotin hozzájárul a bőr és a haj egészségének megőrzéséhez, valamint a nyálkahártyák megfelelő állapotának fenntartásához.

Folsav (B9-vitamin) - részt vesz a sejtosztódás folyamatában, segíti a megfelelő vértermelést és a homocisztein megfelelő anyagcseréjét.

B12-vitamin - hozzájárul a normál energia-anyagcsere fenntartásához, valamint hozzájárul az idegrendszer megfelelő működéséhez és a homocisztein megfelelő anyagcseréjének fenntartásához. Ez a vitamin szerepet játszik a sejtosztódás folyamatában.

C-vitamin – segít a megfelelő kollagéntermelésben, hogy biztosítsa az erek, a csontok, a porcok, az íny, a bőr és a fogak megfelelő működését. Ezen túlmenően segít fenntartani a normál energia-anyagcserét, valamint segíti az ideg- és immunrendszer megfelelő működését.

E-vitamin – egy erős antioxidáns, amely segít megvédeni a sejteket az oxidatív stressztől és a szabad gyökök okozta sejtkárosodástól.Az OstroVit B vitamin komplexben található összetevők tulajdonságai: Felelős a szervezet energiagazdálkodásáért. Fontos szerepet játszik az anyagcserében. Támogatja az immunrendszert. Aktívan részt vesz a nemi hormonok szintézisében. Együtt teremti a sejtek szerkezetét. Támogatja a szervezet megfelelő fejlődését és növekedését. Támogatja az idegrendszer és a vérképzőrendszer munkáját. Felelős az érrendszer megfelelő működéséért.


  • Készleten (szállítás 2-4 munkanap)
  • 20.000 Ft alatt 1690 Ft a kiszállítás díja
  • 20.000 Ft felett ingyen kiszállítás
  • Biztonságos fizetés:  utánvét
3 900 Ft
db
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről