Cseregarancia   -   Több, mint 10.000 elégedett vásárló  -   10/9,9-es értékelés

Cseregarancia   -   Több, mint 10.000 elégedett vásárló  -   10/9,9-es értékelés

Cseregarancia   -   Több, mint 10.000 elégedett vásárló  -   10/9,9-es értékelés

D3-vitamin , 5000 IU, 250 Gyorsan oldódó szoftgél

Raktáron
A D-vitamint általában a „napfény-vitamin”-nak nevezik, mivel azt a szervezet termeli, miután ki van téve a napsugárzásnak. Ez egy létfontosságú tápanyag, amelyből sajnos nem jutunk eleget, amikor jön a hidegebb idő, és a napfény is ritkább. Annak érdekében, hogy az Ön szintje mindig optimális legyen, a PipingRock High Potency D3 vitaminja kényelmes módot biztosít ennek az anyagnak a napi bevitelére. Ha gyorsan felszabaduló lágyzselénként 5000 NE-t biztosít Önnek, biztos lehet benne, akár napsütésben, akár nem, le van takarva.

A PipingRock ígérete:
Büszkén kínáljuk Önnek folyamatosan bővülő vitamin- és étrend-kiegészítő termékeinket, amelyek célja, hogy az iparág legalacsonyabb költségén elérjék wellness céljait! A szépség a választékunk mélységében rejlik. A PipingRock több száz vitamint és kiegészítőt kínál a férfiak és nők egészségére. Kapszulákat, porokat, lágyzseléket, folyadékokat, szerves formulákat és még sok mást kínálunk. Termékeink prémium összetevőket tartalmaznak, amelyek a világ minden tájáról származnak. Robusztus termékcsaládunk nap mint nap fejlődik, hogy megfeleljen az Ön wellness igényeinek!

A PipingRock minőségéről:
A PipingRocknál megtalálta a vitaminok és étrend-kiegészítők egyablakos boltját. Képleteinket saját „GMP-tanúsítvánnyal rendelkező” gyártóüzemeinkben készítjük. A minőség és a tisztaság biztosítása érdekében a PipingRock termékeket harmadik fél, az FDA által bejegyzett ügynökségekkel ellenőrizzük. Minden termék több száz ellenőrzésen, gyártás közbeni és utómunkán megy keresztül. Továbbá biztosíthatjuk, hogy minden, ami a címkénkon szerepel, összhangban van azzal, amit a vitaminok és étrend-kiegészítők tartalmaznak. Garantáljuk a tisztaságot, a hatékonyságot, a biztonságot és az innovációt minden tevékenységünk során.

Nincs glutén
Nem GMO
Nincs szója
Nincs mesterséges szín
Nincs mesterséges íz
Mesterséges édesítőszer nélkül
Tartósítószer-mentes
Nincs búza
Nem élesztő
Nincs tej
Nincs laktóz
  • Készleten (szállítás 2-4 munkanap)
  • 20.000 Ft alatt 1690 Ft a kiszállítás díja
  • 20.000 Ft felett ingyen kiszállítás
  • Biztonságos fizetés:  utánvét
7 900 Ft
db
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről