Cseregarancia   -   Több, mint 10.000 elégedett vásárló  -   10/9,9-es értékelés

Cseregarancia   -   Több, mint 10.000 elégedett vásárló  -   10/9,9-es értékelés

Cseregarancia   -   Több, mint 10.000 elégedett vásárló  -   10/9,9-es értékelés

K2 200mcg Natto MK-7 - 90db tabletta - Ostrovit

Raktáron
A K-vitamin szükséges a szervezet megfelelő működéséhez, hozzájárul a normál véralvadáshoz, valamint hozzájárul a normál csontsűrűség fenntartásához. Felelős a kalcium megfelelő szállításáért a vérből a csontszövetbe, ami lehetővé teszi az egészséges és erős csontok megőrzését. Gyakran figyelmen kívül hagyják, hogy a K-vitamin fontos a szervezet mindennapi egészsége szempontjából. Hozzájárul a vérrögök megfelelő képződéséhez és az egészséges csontok normál fenntartásához, biztosítva a kalciumnak a csontokhoz való eljutását.Ez a tápanyag két formában létezik: K1-vitamin és K2-vitamin. Mindkettő előnyös, de a K2-vitamint nehezebb természetes módon bevinni az élelmiszerekből. Ezért jellemzően hiányosak vagy hiányossá válásuk veszélyének kitett étrendben kiegészítik. A K2-vitamin MK-7 a K2-vitamin egyik formája, amelyet szervezetünk a legmagasabb mértékben szív fel. Hagyományos japán fermentált szójatermékből nyerik a Bacillus subtilis natto fermentációjának eredményeként.


Az OstroVit Vitamin K2 200 Natto MK-7 összetevőinek tulajdonságai: A K-vitamin hozzájárul az egészséges csontozat fenntartásához A K-vitamin hozzájárul a normál véralvadáshoz A K-vitamin védelmet nyújt az embólia, a magas vérnyomás és a szívroham ellen A K-vitamin támogatja a kalcium szállítását a csontokhoz


FIGYELEM! A készítményt nem fogyaszthatják azok, akik K-vitamin antagonistákat (például warfarint és acenokumarolt) tartalmazó véralvadásgátló szereket szednek.Napi ajánlott adag: 1 tabletta• Gyermekek elől elzárva tartandó.
• Ne lépje túl az ajánlott napi adagot.
• A termék szedése előtt kérje ki háziorvosa vagy gyógyszerésze véleményét.


  • Készleten (szállítás 2-4 munkanap)
  • 20.000 Ft alatt 1690 Ft a kiszállítás díja
  • 20.000 Ft felett ingyen kiszállítás
  • Biztonságos fizetés:  utánvét
4 900 Ft
db
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről