Cseregarancia   -   Több, mint 10.000 elégedett vásárló  -   10/9,9-es értékelés

Cseregarancia   -   Több, mint 10.000 elégedett vásárló  -   10/9,9-es értékelés

Cseregarancia   -   Több, mint 10.000 elégedett vásárló  -   10/9,9-es értékelés

Life Extension NAD + (NIAGEN®) sejtregenerátor, nikotinamid-ribozid 300 mg, 30 növényi kapszula

Raktáron
A nikotinamid - ribozid kombinációja egy szabadalmaztatott vegyület, amely növeli a NAD + enzimszintet. A Resveratrol az antioxidáns védelem előmozdításához kapcsolódik.

Támogatja a sejtek normál energiatermelését
Segít az öregedés ellen (sejtszinten)
Támogatja a normál kognitív funkciókat időseknél
Élethosszabbításra optimalizált NAD + Cell Regenerator™ és Resveratrol, 30 gyógynövényes kapszula
A nikotinamid-ribozid a Resveratrol-lal együtt segít a sejtek öregedésének leküzdésében és elősegíti a sejtek energiatermelését. Segíthet fenntartani a normál kognitív funkciókat és az egészséges vércukorszintet is.
Mi az a nikotinamid-ribozid?
A nikotinamid-ribozid olyan anyag, amely befolyásolja a NAD + enzim szintjét. Ez az enzim a szervezet minden sejtjében megtalálható, és szerepet játszik az egészséges sejtanyagcsere fenntartásában. Az életkor előrehaladtával ennek az enzimnek a szintje csökken, és az idősek fáradtnak érzik magukat, és elvesztik motivációjukat a normál tevékenységek végzésére. Az optimalizált NAD + Cell Regenerator™ és a Resveratrol 300 mg-ot tartalmaz ebből az anyagból egy kapszulában.


Mi az a Resveratrol?

A resveratrol egy olyan anyag, amelyet a Vitis vinifera nevű növény termel gombák által megtámadva. Általában ez az anyag a vörösborban található. Mivel azonban a modern szőlőtermesztésben egyre több növényvédő szert használnak, a bor resveratrol szintje csökken. A borban lévő rezveratrol mennyisége a származásától, a szüret idejétől és egyéb tényezőktől függően is változik. Ma a vörösbor literenként csak körülbelül 1-3 mg rezveratrolt tartalmaz. Termék Az optimalizált NAD + Cell Regenerator™ és a Resveratrol kapszulánként 100 mg transz-resveratrolt tartalmaz.

A NAD + -ról a BrainPedia.cz oldalon tudhat meg többet.

Ajánlott adagolás
Vegyen be naponta egy kapszulát étkezés közben vagy anélkül, vagy az orvos ajánlása szerint.

Értesítés
Gyermekek, terhes és szoptató nők számára nem ajánlott, kivéve, ha orvos javasolja. Ne lépje túl az ajánlott napi adagot. Nem helyettesíti a változatos étrendet. Tárolja hűvös, száraz helyen, gyermekektől elzárva.

  • Készleten (szállítás 2-4 munkanap)
  • 20.000 Ft alatt 1690 Ft a kiszállítás díja
  • 20.000 Ft felett ingyen kiszállítás
  • Biztonságos fizetés:  utánvét
29 990 Ft
db
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről