Cseregarancia   -   Több, mint 10.000 elégedett vásárló  -   10/9,9-es értékelés

Cseregarancia   -   Több, mint 10.000 elégedett vásárló  -   10/9,9-es értékelés

Cseregarancia   -   Több, mint 10.000 elégedett vásárló  -   10/9,9-es értékelés

MSM 1000mg - 90db tabletta - Ostrovit

Raktáron
Az OstroVit MSM egy étrend -kiegészítő, amely metil-szulfonil-metán, szerves kénvegyület forrása. Ez a vegyület a természetben sok gyümölcsben, zöldségben, tojásban és húsban, teában, gabonafélékben vagy akár friss tehéntejben fordul elő. Fagyás, besugárzás és karbantartás következtében elveszíti tulajdonságait.90 tabletta metil -szulfonil -metán a csomagolásban

45 adag a csomagolásban

1 adag = 2 tablettaOstroVit Metylosulfonylometan MSMA metil-szulfonil-metán MSM a kén (szerves kén) szerves kémiai vegyülete, gyakran megtalálható zöld zöldségekben vagy friss tejben. Sajnos ez egy olyan anyag, amely könnyen lebomlik az élelmiszer-feldolgozás technológiai folyamatai során. Ezért olyan fontos számunkra a metil -szulfonil -metánnal való kiegészítés. Fontos szerepet játszik az aminosavak és a kollagén szintézisében.

Az OstroVit MSM tulajdonságai: A metil-szulfonil-metán, amelyet általában szerves kénnek neveznek, rendkívül jótékony hatással van szervezetünkre. A kén az egyik alapvető ásványi anyag, amely sok fontos funkciót tölt be szervezetünkben. Ideális azoknak, akik értékelik a bőr, a körmök vagy a haj egészséges megjelenését, de azoknak, akik a széles körben értett fizikai aktivitásra összpontosítanak. Nem csak professzionális, hanem jellemzően rekreációs is. Itt döntő fontosságú az inak és szalagok regenerálódása sérülések, sérülések és balesetek után.Csökkenti az edzés utáni izomfájdalmat, és befolyásolja azok regenerálódását is A kiegészítés során a plazma kreatinin és bilirubin szintje csökken Jelentősen javítja a bőrt, a hajat és a körmöket, kivételesen egészséges megjelenést kölcsönöz nekik Hatékonyan újjáépíti az inakat és a szalagokat, biztosítja az ízületek regenerálódását és megfelelő működését Részt vesz a kollagén (a fő kötőszöveti fehérje) szintézisében Megakadályozza a korai hajhullást és erősíti azt a szerkezet javításával.Napi ajánlott adag: 1 tabletta = 1000mg• Gyermekek elől elzárva tartandó.
• Ne lépje túl az ajánlott napi adagot.
• A termék szedése előtt kérje ki háziorvosa vagy gyógyszerésze véleményét.


  • Készleten (szállítás 2-4 munkanap)
  • 20.000 Ft alatt 1690 Ft a kiszállítás díja
  • 20.000 Ft felett ingyen kiszállítás
  • Biztonságos fizetés:  utánvét
3 200 Ft
db
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről