Cseregarancia   -   Több, mint 10.000 elégedett vásárló  -   10/9,9-es értékelés

Cseregarancia   -   Több, mint 10.000 elégedett vásárló  -   10/9,9-es értékelés

Cseregarancia   -   Több, mint 10.000 elégedett vásárló  -   10/9,9-es értékelés

LED szalagok

A led szalagokat sokoldalúságuknak köszönhetően, az utóbbi időben közkedvelt világítási megoldásként alkalmazzák. A led szalagok elemes modellek talán a legkedveltebbek, bármilyen környezet megvilágítására és díszítésére alkalmasak, otthontól a munkahelyig.

Egyik fő előnyük az energiatakarékosság és a hosszú élettartam. Egy ház, vagy lakás majdnem minden helyiségében- a konyhától a hálószobáig - felhasználható, segédvilágítás, fővilágítás, vagy akár modern dekoráció létrehozására.

A piacon különböző típusú led szalagok elemes változatai közül lehet választani: különféle felhasználásra, különböző méretekben és színekben.

Az elemes led szalagok felhasználásának helye

Mielőtt eldöntenénk, hogy melyik terméket vásároljuk meg, elengedhetetlen annak meghatározása, hogy hová szeretnénk telepíteni a led szalagokat.

A különböző projektek eltérő típusú led szalagokat igényelnek.

Ha a led szalagok elemes változata mellett döntünk, vásárlása előtt mérjük fel a tervezett alkalmazással szemben támasztott elvárásainkat. 

A ragasztó bevonattal ellátott led szalagok elemes típusa sokkal praktikusabbak. Könnyen összeszerelhetők és bármilyen felülethez tapadhatnak anélkül, hogy rögzítésükhöz más eszközre volna szükség.

A led szalagok szűk sarkokban, padlón vagy akár a mennyezeten is könnyedén felhasználhatók, nagyon rugalmasak, így bármilyen szabálytalan felületekre is alkalmasak. Ez azt jelenti, hogy bármely ívelt fülke, boltív vagy egyéb díszítőelem kedvezően hangsúlyozható a led szalagok elemes változatával. Ha ötletünk inkább dekoratív, mint funkcionális, akkor a kis szalagok segítségével TV-t, polcot, vagy szekrény belső részét is megvilágíthatunk.

A környezethez megfelelő típusú led szalagok kiválasztásával a beltéri környezethez hasonlóan kültéri berendezések díszítésre is alkalmasak.

Tovább