Cseregarancia   -   Több, mint 10.000 elégedett vásárló  -   10/9,9-es értékelés

Cseregarancia   -   Több, mint 10.000 elégedett vásárló  -   10/9,9-es értékelés

Cseregarancia   -   Több, mint 10.000 elégedett vásárló  -   10/9,9-es értékelés

Húsvét

Húsvéti dekoráció

A húsvét nagyon várt ünnep, többek között azért is, mert a tavasz hírnöke. Húsvét tiszteletére, na és gyerekeink örömére, varázsoljunk otthonunkba és környezetünkbe ünnepi hangulatot, tegyük vidámmá és színessé húsvéti dekorációval.

Sokféle gyönyörű és színes húsvéti dekorációs ötletet találunk az interneten, amelyekkel otthonunkat ragyogó tavaszi díszbe tudjuk öltöztetni. Húsvéti dekorációból nem hiányozhatnak a hímes tojások, a nyuszik, csibék és báránykák. A színes húsvéti tojásdíszek a legrégebbi hagyomány és a húsvéti ünnepségek központja, nemcsak az ünnepi asztalt díszítik.

Hogyan lehet díszíteni a húsvéti asztalt?

Az asztaldíszek a húsvéti dekoráció fénypontjai. Használjuk a húsvét jellegzetes szimbólumait a tojásokat, a csibéket és a nyuszikat. 

A húsvéti dekorációnak tükröznie kell a tavasz és az újjászülető természet jellegzetes színeit. A pasztellszínek választása kétségtelenül nyerő, mivel könnyen kombinálható az alkalomra választott tányérokkal és poharakkal. Zöld, sárga, rózsaszín, narancssárga, de lila és az arany is. Választhatunk lágy színeket az abroszhoz, amelyhez az összes többi húsvéti dekorációt kombináljuk.

Miután kiválasztottuk kedvenc színünket, már játszhatunk árnyalataival, és az asztalt igazi virágoskertté alakíthatjuk.

A húsvéti ablakdíszítésnek két előnye is van, kívülről és belülről egyaránt jól láthatók. A húsvéti ablak dekorációk nagy teret engednek a kreativitásnak és a fantáziának.

Bejárati ajtót díszíthetjük élénk színekből készült műanyag tojásokkal, szalaggal vagy bármi mással. Virágok és kis húsvéti nyuszi figurák elrendezhetők a komódon, az ablakpárkányon és az ebédlőasztalon.

Egy kis kosár, húsvéti tojással és más finomsággal megtöltve kötelező húsvéti dekoráció.

Tovább