Cseregarancia   -   Több, mint 10.000 elégedett vásárló  -   10/9,9-es értékelés

Cseregarancia   -   Több, mint 10.000 elégedett vásárló  -   10/9,9-es értékelés

Cseregarancia   -   Több, mint 10.000 elégedett vásárló  -   10/9,9-es értékelés

Zuhanyfüggöny

Zuhanykabin vagy zuhanyfüggöny? 

Ez a nagy kérdés, amikor felújítjuk fürdőszobánkat, vagy éppen új lakásba költözünk. Mindkét változatnak egyértelműen megvannak az előnyei, de a zuhanyfüggöny alacsony vételára és a számos tervezési lehetősége miatt mindig győztesként kerül előtérbe.

A zuhanyfüggöny könnyen elhelyezhető megfelelő rúddal, a padlótól a mennyezetig beépített zuhanyozókba, vagy a fürdőkádhoz.

A zuhanyfüggönyök kínálatunk óriási, nem csak sokféle kivitelben gyártják, de különböző anyagokból is.

Nem mindegy, hogy milyen zuhanyfüggönyt választunk, figyelembe kell vennünk fürdőszobánk állapotát és stílusát is.

Régi fürdőszoba

Ha a fürdőszobában nagyon régi csempe van, amelynek mintája vagy színe már nem olyan szép, akkor az egyszínű zuhanyfüggöny a legjobb választás. Ideális esetben ugyanolyan színűt válasszunk, mint a csempék vagy a fürdőszoba bútorai. Semmi esetre se vásároljunk teljesen más színűt.

Egyszerű fürdőszoba

Itt szabad a vásár, persze a jó ízlés határain belül. Nem csak a zuhanyfüggöny színét és mintáját választhatjuk ki bátran, de a fürdőszoba hangulatát díszes zuhanykapcsokkal is megfűszerezhetjük.

Kis fürdőszoba        

A sötét színek miatt a fürdőszoba még kisebbnek tűnik, tehát a világos színű zuhanyfüggönyök között keresgéljünk. Természetesen mintás is lehet, de azoknak is világos színűeknek kell lenniük, hogy a zuhanyfüggöny ne tűnjön túl terjedelmesnek. 

Sötét fürdőszoba

Az átlátszó zuhanyfüggöny jelentheti a megoldást. Az egyetlen hátránya az, hogy átlátszó, de vannak olyan modellek, amelyekkel ez a probléma is legyőzhető. 

Egy világos és tágas a fürdőszobába egy piros vagy antracit színű zuhanyfüggöny tökéletes választás.

Tovább