Cseregarancia   -   Több, mint 10.000 elégedett vásárló  -   10/9,9-es értékelés

Cseregarancia   -   Több, mint 10.000 elégedett vásárló  -   10/9,9-es értékelés

Cseregarancia   -   Több, mint 10.000 elégedett vásárló  -   10/9,9-es értékelés

Székdekorok

Valami hiányzik!

Készen vagyunk az ünnepi asztal terítésével és díszítésével, elégedetten csodáljuk művünket.

És érezzük, hogy valami még hiányzik. De mi?

A teríték szép, a dekoráció szép. Hátralépünk, és akkor meglátjuk, hogy az ünnepi asztal díszítését az asztal körüli székek stílusa addigi munkánkat bizony „agyönüti”.

Nem ritka, hogy a székek szövete nem egyezik az asztaldíszekkel, ami különösen bosszantó, ha az egész ünnepi képet megzavarja.

Mentőötlet: székdekor!

Miért ne díszíthetnék a székeket karácsonyra, újévre vagy bármely más alkalomra?

A könnyen használható székdekor jó döntés. 

A huzatok hosszúságát is megválaszthatjuk, a székeket teljesen el lehet rejteni alatta, vagy csak a támláját. Ha nagyon egyszerű székdekort választunk, akkor még saját elképzelésünk szerint kiegészítő díszítést is készíthetünk hozzá.

Ha szeretnénk egy kicsit bütykölni, akkor az asztaldíszekhez illeszkedő füzéreket is összeállíthatunk a székekhez.  Ha fenyőtobozokból és fahéjrudakból füzéreket készítünk és ezeket nem csak az asztalra terítjük, de a székdekort is kiegészítjük, különleges összhatást érünk el.

Ha nem tudjuk, vagy nincs időnk magunk elkészíteni a székdekort bátran vásároljuk meg.

Az alkalomhoz illő székdekor kiemelheti az ünnepi asztalt, vagy csak belesimul annak dekorációs stílusába. Sok-sok évig használhatjuk a székdekorokat, sőt néhány perc alatt kis változtatással megújíthatjuk kinézetüket.  

Általában hasznos, ha az asztaldíszek összeállítása előtt végiggondoljuk a teljes koncepciót. Így a cél figyelembevételével elkezdhetjük keresni a megfelelő ünnepi asztaldíszeket és a hozzá illő székdekort.

 

Tovább