Cseregarancia   -   Több, mint 10.000 elégedett vásárló  -   10/9,9-es értékelés

Cseregarancia   -   Több, mint 10.000 elégedett vásárló  -   10/9,9-es értékelés

Cseregarancia   -   Több, mint 10.000 elégedett vásárló  -   10/9,9-es értékelés

Bukszusok

Nincs ilyen termék.
Keresés típusa
Miben keressen
Ft
Ft

Műbukszus?

A bukszus általában nagyon lassan növekszik. Az igazán szép bukszus gondozása nagyon időigényes, nagyfokú türelmet, figyelmet és nem utolsósorban speciális ismereteket igényel. Mindenki számára, akinek nincs ideje, de mégis élvezni szeretné kertjében ezeknek a növényeknek látványát,tökéletes megoldás a műbukszus. A kerttervezés egyszerűen nélkülözhetetlen bukszus nélkül. A jó minőségű műbukszus megtévesztően valóságos kinézetű.

A bukszus gömb dekorációk különösen népszerűek, szépítik a kerteket, teraszokat, előkerteket vagy erkélyeket.

Bukszus gömb dekoráció erkélyre?

Déli fekvésű erkélyen a tűző napon sok növény nem érzi jól magát. Ugyanez a probléma merül fel, ha az erkély kevés fényt kap.

A műbukszus tökéletes módja annak, hogy gyorsan, egyszerűen és tartósan „zöldítsük” az erkélyt. Nem kell öntözni, mégsem fog kiszáradni és nem kell birokra kelnünk a kártevőkkel szemben sem. És ami a legjobb, a bukszus gömb dekoráció díszítési lehetőségei végtelenek.

A műbukszus friss zöld szín és finoman elágazó, sűrű forma jellemzi. A bukszus gömb dekoráció alkalmazató belső és külső dekorációhoz, sokféle változat megtalálható a kínálatokban.

Ha a műbukszus alakját és színét kombináljuk különböző formájú és színű tartókkal, cserepekkel, vagy ládákkal, akkor különösen izgalmas kontrasztot érhetünk el.

Átgondolt kialakítással tökéletes válaszfalként használható, például tetőteraszon. Színük rendkívül reális, így alig különböztethető meg a valódi bukszustól.

Műbukszust a terasz vagy a kert bármely sarkában elhelyezhetjük.

Buxus gömb dekorációt általában a bejárati ajtónál helyezik el, ahol elegáns díszként szolgál, amely barátságos és „zöld” fogadtatást nyújt a vendégeknek. A műbukszus ideális kiegészítője lehet a hagymás növényeknek. Harmonikus zöld tónusával és szerény lombozatának köszönhetően csodálatosan kombinálható színes növényekkel, mint például rózsafa, hortenzia vagy levendula.

A szabadban használandó műbukszusnak időjárásállónak és UV-állónak kell lenniük, hogy szépségük megmaradjon. A ház vagy az udvar bejáratánál klasszikusa négyzet alakú, vagy gömb bukszus dekoráció, de ideális terasz, kert vagy az úszómedence zöld keretének is.

De téved, aki úgy véli, hogy a valódi növényekkel ellentétben a műbukszust egyáltalán nem kell gondozni vagy tisztítani.

Rendszeresen tisztítani és gondozni kell, mert csak így lehet megőrizni hosszú ideig a valódi kinézetű műbukszus eredeti minőségét és fényét.

Az UV védelemmel ellátott szabadban lévő műbukszusoknál ajánlott az UV-védelem rendszeres frissítése, vízálló UV-védő spray-vel. Tanácsos az UV-védő spray-t évente kétszer használni az intenzív napsütés hónapjai előtt és utána.

Tovább