Cseregarancia   -   Több, mint 10.000 elégedett vásárló  -   10/9,9-es értékelés

Cseregarancia   -   Több, mint 10.000 elégedett vásárló  -   10/9,9-es értékelés

Cseregarancia   -   Több, mint 10.000 elégedett vásárló  -   10/9,9-es értékelés

Kávékapszulák

Jól járunk az újratölthető kávékapszula vásárlásával?

A kapszulás kávéfőzőgépek meghódították a kávé szerelmeseit.

A kapszuláskávék igazán ízletesek, de...

A kávékapszulákat általában műanyagból vagy alumíniumból, vagy ezek keverékéből gyártják. Sajnos, amíg természetes módon lebomlanak, akár 500 évbe is telhet. A probléma leküzdése érdekében a nagynevű márkák, köztük a Nespresso, a Dolce Gusto és az Illy támogattak olyan programokat, amelyek megkísérlik az újrahasznosítást egyszerűbbé tenni.

A környezeti hatások csökkentése érdekében a nagynevű márkák olyan kapszulákat vezettek be, amelyek állításuk szerint újrahasznosíthatók vagy biológiailag lebonthatók.

A kávékapszulák nem olcsók.

Vannak, akik az interneten keresnek tippeket a kávékapszulák otthoni újratöltéséhez és újrafelhasználásához. Ez meglehetősen kockázatos, mert a helytelenül töltött kapszula károsíthatja a kávéfőzőt.

Sokkal könnyebb és biztonságosabb az újratölthető kávékapszulák használata. Minden kávéfőzőgép gyártó saját kapszulákat készít, de a Dolce Gusto újratölthető kávékapszula alkalmas a Krups gépekhez is.

Az újratölthető kapszulák előnyei

- Az újratölthető kávékapszula egyik előnye a költség a hagyományos kapszulákhoz képest. A takarékos kávébarátok számára jövedelmezőbb újratölthető kávékapszulát venni, mint eldobhatót vásárolni.

- Bármilyen kávéból készíthetünk saját ízlésünknek megfelelő feketét, de az újratölthető kávékapszulákkal nemcsak kávét, hanem teát, vagy kakaót is készíthetünk.

Az újratölthető kávékapszulákkal hosszú távon pénzt takaríthatunk meg.

Ahogy a neve is mutatja, az újratölthető kávékapszulák nagyjából a végtelenségig kiüríthetők és újratölthetők.

Tovább