Cseregarancia   -   Több, mint 10.000 elégedett vásárló  -   10/9,9-es értékelés

Cseregarancia   -   Több, mint 10.000 elégedett vásárló  -   10/9,9-es értékelés

Cseregarancia   -   Több, mint 10.000 elégedett vásárló  -   10/9,9-es értékelés

Születésnap, torta dekoráció

 

Nehéz a születésnapi dekoráció elkészítése?

A születésnapi dekoráció nem csak gyermekek, de a felnőttek számára is elengedhetetlen része a születésnap megünnepléséhez. A szülinapi dekorációhoz tartozik az asztaldísz, a faldekoráció és egy remek torta.

Semmit sem szabad a véletlenre bízni a sikeres születésnapi dekoráció során.

Nagyon fontos, hogya születésnap valóban felejthetetlen legyen.

Ahhoz, hogy egy születésnapon valóban ünnepi hangulatot teremtsünk, nem elég egy finom sütemény és az ajándék.

A szülinapi partik lehetővé teszik a szülők számára, hogy minden kreatív fantáziájukat megmutassák a születésnapi dekoráció megtervezésében. Azok a gyerekek, akik nagyon kedvelik a színes születésnapi partikat, imádják a tematikus születésnapi ünnepségeket. Minden részlet fontos, ezért egy kislány számára általában más szülinapi dekoráció szükséges, mint egy kisfiúnak. A kislányok imádják a királylányos, színes kavalkádot, a fiúk inkább az egyszerűséget kedvelik.

A születésnapi asztal díszítése.

A születésnapi partin az asztal az est fókuszpontja.

A születésnapra választott témának összhangban kell lennie az asztali dekorációval is. Meg kell jegyezni, hogy jobb, ha nem üvegedényeket választunk, hanem műanyagot vagy eldobható papírt. Webes áruházunk különböző színekben és különféle mintákkal kínál eldobható gyermek étkészleteket, ami praktikusságuk mellett kiváló szülinapi dekoráció is.

Kiegészíthetjük a terítéket a születésnapi dekorációhoz illő szalvétákkal, amikből egy kis ügyességgel és ötletességgel különböző formákat hajtogathatunk. Például csónakok vagy hattyúk formájában feltekerhetjük őket.

A sikeres születésnapi dekorációnál mindig több dolgot kell figyelembe venni, de a nap „fénypontja” nyilvánvalóan a torta! Nem számít az ünnepelt személy kora, a szemük felcsillan egy gyönyörűen díszített torta láttán.

A torta otthoni díszítése egyszerű és szórakoztató lehet, feltéve, hogy rendelkezünk a megfelelő torta dekorációval, néhány kellékkel és trükkel, gyönyörű, professzionális megjelenésű tortát készíthetünk.

A születésnapi torta dekoráció legfontosabb eleme a gyertya. A gyertyák elfújásakor minden figyelem a tortára és az ünnepeltre összpontosul.

De melyik gyertyát válasszuk, hogy összhangban legyen születésnapi dekoráció témájával?

Születésnapi gyertyák kínálata óriási, mindenfele színben és formában kaphatók, ezért könnyen megtalálhatjuk a nekünk tetszőt. Kislányok torta dekorációját lehet arany vagy rózsaszínű gyertyával kiegészíteni, a kisfiúkéra választhatunk például pasztellkéket, vagy csillogó ezüstszínűt.

Ha mégsem tudunk választani, nem hibázunk, ha a születésnapi torta dekorációhoz az elegáns és mégis egyszerű szám gyertya mellett döntünk.

Ünnepeljünk kertben

A kertben való ünneplésnek számos előnye és hátránya van. A vendégek mindenképpen értékelni fogják a grillen készült ételeket, de fontos, hogy ne feledkezzünk meg a szülinapi dekorációról, a körülöttünk lévő tér díszítéséről sem.

Egyszerű papírfüzérekkel, sokszínű csíkokkal, léggömbökkel, - héliummal vagy anélkül töltve -, mesés hangulatot teremthetünk. A székek háttámlájának díszítésével fokozhatjuk az ünnep vidám hangulatát.

Tovább