Cseregarancia   -   Több, mint 10.000 elégedett vásárló  -   10/9,9-es értékelés

Cseregarancia   -   Több, mint 10.000 elégedett vásárló  -   10/9,9-es értékelés

Cseregarancia   -   Több, mint 10.000 elégedett vásárló  -   10/9,9-es értékelés

Csavarhúzók, kézi szerszámok

Milyen csavarhúzó készletet válasszunk?

Vannak olyan munkák, amelyekhez nem alkalmasak az elektromos, vagy akkumulátoros szerszámok. Időnként jobb egy egyszerű csavarhúzó, amelyet finomabb munkákra használunk.

Annak eldöntésében, hogy milyen csavarhúzó készletet vásároljunk, a lényeges szempont az, hogy milyen feladatokat kell ellátnunk az eszközökkel. Ez a legfontosabb, mivel ez határozza meg, hogy milyen hosszúságú és típusú szerszámokat kell tartalmaznia a csavarhúzó készletnek.

Általában a legjobb olyan csavarhúzó készletet választani, amelyben különféle méretű és funkciókat ellátó csavarhúzókat tartalmaz. Néhány készletet még cserélhető bitekkel rendelkező csavarhúzókkal is ellátnak, ami tovább növeli a csavarhúzó készlet sokoldalúságát.

Például azoknak, akik gépjárművekkel dolgoznak, kivételesen hosszú csavarhúzókra lehet szükségük ahhoz, hogy elérjék a motortér mélyére szerelt csavarokat.

A csavarhúzó készlet kiválasztásakor fontos szempont a nyél.

Egyes nyelek fából, míg mások műanyagból, gumiból vagy akár fémből is készülnek. Akik villanyt akarnak szerelni, gumi- vagy műanyag nyéllel gyártott csavarhúzó készletet válasszanak, mivel ezek jól szigetelik az elektromos áramot.

A legfontosabb, hogy jó minőségű csavarhúzó készletet válasszunk, mert például egy törött nyelű csavarhúzó lényegében használhatatlan, vagy legalábbis nagyon nehéz hatékonyan használni.

Néhány csavarhúzó készlet tartalmaz torx csavarhúzót is.

Ez csillag alakú, és kifejezetten torx csavarokhoz való használatra készült. Ha munkánk során valószínű, hogy találkozunk ilyen csavarokkal, akkor győződjünk meg arról, hogy a csavarhúzó készlet tartalmazza.

Tovább