Cseregarancia   -   Több, mint 10.000 elégedett vásárló  -   10/9,9-es értékelés

Cseregarancia   -   Több, mint 10.000 elégedett vásárló  -   10/9,9-es értékelés

Cseregarancia   -   Több, mint 10.000 elégedett vásárló  -   10/9,9-es értékelés

Autós rendszerezők

Rend és kényelem az autóban?

Ha sokat utazunk autóval, és hátul kisgyerekek vagy kamasz sarjaink ülnek, akkor biztos, hogy az autó igen gyorsan igazi csatatérré válik! Játékok, könyvek, ételcsomagolók és még ki tudja mik között hosszabb utazás alatt, nos, hamar rémálommá válik az autó belső tere.

A megoldás? Az autós rendszerező!

Egy autó rendszerezőbe, ha ügyesen használjuk, minden belefér, amire szükségünk van egy kiránduláson (kulacs, babacuccok, zsírkréták stb.), úgy hogy minden kéznél van. Általában az első ülések hátuljára tervezik a gyártók, de az autós rendszerezőket különböző méretben és formában gyártják, ezért különböző módon pakolhatjuk el az utazás alatt szükséges holmijainkat.

És a csomagtartó?

Minden vásárláskor az a benyomásunk, hogy az autónk csomagtartója egyre kisebb, de az is lehet, hogy bennünk van a hiba, mert nem pakolunk megfelelően, nem tudjuk kihasználni az autó rakterét.

A megoldás? Csomagtartó rendszerező!

Életünk megkönnyítése érdekében, autó rendszerező mellett érdemes beruházni egy csomagtartó rendszerezőbe is.

A csomagtartó rendszerező praktikus eszköz az autó csomagtartójának maximális kihasználása érdekében. Nagyon hasznos kényes vagy, törékeny tárgyainak rögzítéséhez utazásnál, vagy vásárlásnál.

Csomagtartó rendszerezők többféle változatban kaphatók, mindenki a saját szükségleteinek megfelelőt tud választani. Ha terjedelmesebb poggyászokat szállítunk, vagy általában nagyobb méretű cikkeket vásárolunk akkor jobb, ha nagyobb csomagtartó rendszerezőt választunk.

A választásnál figyeljünk a funkcionalitásra.

Minél több lehetőséget nyújt a csomagtartó rendszerező, annál praktikusabb.

A téglalap alakú csomagtartó rendszerező nagyon praktikus, nagy mennyiségű tárhelyet kínál. Egyes modelleket tépőzáras, míg más modelleket hevederes kivitelben gyártanak.

Igényeinknek megfelelően választhatunk csomagtartó hálót is. Ez a fajta tároló különféle módon használható. Például rögzíthetjük a bőröndöket a hátsó üléshez vagy a csomagtartó irányába.

Néhányat izoterm funkcióval is ellátnak, amely lehetővé teszi, hogy magunkkal vitt italutazás alatt ne melegedjen fel. Nehéz ellenállni egy ilyen termék megvásárlásának, pláne akkor, ha még a csomagtartó szűkössége is megoldódik. 

Tovább