Cseregarancia   -   Több, mint 10.000 elégedett vásárló  -   10/9,9-es értékelés

Cseregarancia   -   Több, mint 10.000 elégedett vásárló  -   10/9,9-es értékelés

Cseregarancia   -   Több, mint 10.000 elégedett vásárló  -   10/9,9-es értékelés

Csúszásgátlók

Mitől szép és kényelmes egy fürdőszoba?

Kétségtelen, hogy elsődlegesen a szerelvények és a fürdőszobabútorok a meghatározó tényezők. A fürdőszobának azonban nem kevésbé fontos elemei a különféle kiegészítők és díszek.  A kellemes és szükséges "apróságok" között különleges helyet foglal el egy csúszásgátló fürdőkádba, vagy a zuhanyozóba.

Lényeges az is, hogy ezek nem csak a belső tér kiegészítéseként szolgálhatnak, hanem számos hasznos és változatos funkciót is ellátnak.

A gyermek biztonságos fürdetéséhez elengedhetetlen csúszásgátlót a fürdőkádba tenni. Mese- és rajzfilmfigurás, tengeri élet és egzotikus állatos csúszásgátlókat választhatunk a fürdőkádba

A választéka hihetetlenül változatos.

A csúszásgátlós fürdőkádba való termékek kínálatban megtaláljuk a dombornyomott mintával gyártottat, mindenféle „dudorral”, elősegítik a baba finommotorikus képességeinek fejlődését és masszázshatást is ki fejtenek. Csak azt kell választani, ami a gyermek számára a legérdekesebb.

Az ideális csúszásgátló fürdőkádba, kiváló minőségű gumiból készült termék, amelynek egyik oldalán tapadókorongok vannak, a másikon dombornyomásos mintázat található.

A gumi csúszásgátló fürdőkádba előnyei

A csúszásgátló fürdőkádba helyezve különféle anyagokból készülhek, mindegyiknek meg vannak a maga előnyei. Mi a gumi előnye? Először is tökéletesen megtartják alakjukat. A masszázs csúszásgátló fürdőkádba, vagy zuhanyozóba való alkalmazása masszírozza a lábakat, javítja a vérkeringést és enyhíti a láb fáradtságát.

A csúszásgátlót fürdőkádba speciális tapadókorongok segítségével biztonságos rögzíthetjük. Fontos megjegyezni, hogy a kádnak, vagy a zuhanyozónak száraznak és tisztának kell lennie, hogy a tapadás tökéletes legyen.

 

Tovább