Cseregarancia   -   Több, mint 10.000 elégedett vásárló  -   10/9,9-es értékelés

Cseregarancia   -   Több, mint 10.000 elégedett vásárló  -   10/9,9-es értékelés

Cseregarancia   -   Több, mint 10.000 elégedett vásárló  -   10/9,9-es értékelés

Szappanadagolók

Stílusos a folyékony szappanadagoló

Akár folyékony, akár szilárd formában a szappan minden fürdőszobában megtalálható.A kézmosás fontos kritérium a fertőzések megelőzésében és a kórokozók terjedésében.

Azok, akik továbbra is a hagyományos szappant szeretik használni, különböző formájú és anyagú, fém, üveg vagy kerámia szappantartókból válogathatnak. Kiviteltől függően egyszerűen elhelyezhetik a mosdókagyló szélén, de falra is felszerelhetik.

Mivel egyre több háztartás részesíti előnyben a folyékony szappant, ma már számos egyszerű, vagy modern stílusú automata szappanadagolót gyártanak, amelyek önmagukban is gyakran figyelemfelkeltőek.

A modern automata szappanadagolók a higiéniai és formatervezés ékkövei

Szappanadagolót választhatunk üvegből, fémből vagy műanyagból, szögletes, egyenes tiszta vonalú, vagy lekerekített formájú modelleket. A kecses, stílusos kialakítású automata szappanadagoló igényes környezetbe is könnyen belesimul.

A választék óriási, az egyszerűbb pumpás változattól az automata, integrált (infravörös) érzékelővel ellátott termékek közül választhatjuk ki a nekünk legmegfelelőbbet.  Az infravörös érzékelővel működő automata szappanadagolók egyre népszerűbbek.

Ezeknek az automata szappanadagolóknak számos előnyük van: automatikusan adagolják a folyékony szappan mennyiségét, és különösen higiénikusak, mert nem szükséges közvetlenül megérinteni az adagolót.

Az automata szappanadagoló könnyű kezelhetősége miatt különösen alkalmas gyermekek számára.

Fontos, hogy a választásnál vegyük figyelembe, hogy az automata szappanadagoló könnyen tölthető, és karbantartható és lehetőleg törésbiztos legyen.

Tovább