Cseregarancia   -   Több, mint 10.000 elégedett vásárló  -   10/9,9-es értékelés

Cseregarancia   -   Több, mint 10.000 elégedett vásárló  -   10/9,9-es értékelés

Cseregarancia   -   Több, mint 10.000 elégedett vásárló  -   10/9,9-es értékelés

Páramentesítők

Páramentesítő autóba?

Szinte elengedhetetlen a páramentesítő az autóba, főleg azért, hogy megakadályozza a páralecsapódást az autók belső ablakain. Másik előnye, ami legalább annyira fontos, mint a láthatóság, hogy használatával kiküszöbölhető a penész és nedvesség káros hatása autónk belső terében.

Az autó nedvességtartalmának csökkentése a megfelelő termékkel nagyon egyszerű. Az páramentesítő autóba, ozmózis révén, könnyen beszívja az gépjármű belsejében lévő levegőnket és megakadályozza a páralecsapódást.

A páramentesítő autóba nagyszerű tulajdonsága, hogy nem kell csatlakoztatni vagy tölteni. A páramentesítő autóba a legjobb megoldás a nedvesség megszüntetésére, kiküszöbölve a kora reggeli párás ablakokat és a dohos szagokat.

A párátlanító párna nagyon olcsó módja a páramentesítésnek az autóban.

Páralecsapódás nemcsak a hideg és meleg levegő találkozása miatt történhet, hanem akkor is, ha valamilyen nedves tárgy, például esernyő, vagy vizes kabát marad az autónkban.

Milyen károkat okozhat a páralecsapódás az autóban?

Páralecsapódás az autóban számos bonyodalmat okozhat, a kisebb kellemetlenségektől súlyos egészségügyi és biztonsági problémákig.

Láthatóság

A bepárásodott ablakok láthatósági problémákat okoznak, különösen hideg téli reggeleken, vagy esőben történő vezetésnél. Ha többen utaznak, az autóban gyorsabban kialakul a páralecsapódás az ablakokon. Ezért gyorsan bekapcsoljuk az autóventilátorait, vagy pánikszerű törölgetésbe kezdünk, ami után viszont csíkos foltok maradnak az ablakokon.

Mindezt megakadályozhatjuk, ha gondoskodunk páramentesítőről autónkba.

Tovább