Cseregarancia   -   Több, mint 10.000 elégedett vásárló  -   10/9,9-es értékelés

Cseregarancia   -   Több, mint 10.000 elégedett vásárló  -   10/9,9-es értékelés

Cseregarancia   -   Több, mint 10.000 elégedett vásárló  -   10/9,9-es értékelés

Lámpák

Nincs ilyen termék.
Keresés típusa
Miben keressen
Ft
Ft

Mit kell figyelembe venni a szolár lámpák kiválasztásakor?

Mielőtt kiválasztanánk a kertünkhöz legmegfelelőbb szolár lámpát, nézzük meg, milyen elemeket kell figyelembe vennünk a vásárlás során.

Töltés

A piacon kapható számos kerti lámpák közül a led szolár lámpák gyorsabb feltöltési sebességgel és hosszabb munkaidővel bírnak, mint az izzók vagy a fénycsövek. Általában a szolár lámpák töltése több mint 8 órát vesz igénybe teljes napfényben, és az akkumulátor élettartamától függően 5-12 órán át működik.

Szín

A napenergiával működő kerti lámpák általában lágy fehér vagy borostyánszínű fényt bocsátanak ki, míg a dekorációs szolár lámpák, például vörös, zöld és kék árnyalatokban élvezetes és hívogató ragyogással világítanak.

Fényerősség

Az, hogy mennyi fényt bocsát, ki attól függ, hogy milyen fényerőséggel rendelkezik. Minél magasabb a lumen, annál erősebb fényt bocsát ki a kerti lámpa. Ha a világítás az elsődleges célunk és nem a dekoráció, akkor érdemesebb magas lumen értékű világítást tervezni.

Megvilágítás

A kerti lámpák vásárlásának legalapvetőbb célja a ház körüli terület megvilágítása. Mivel a szolár lámpák vezeték nélkül működnek, ezért költségkímélő megoldás mindenki számára. A jó fényhatás érdekében ezek a kerti lámpák általában nagyobbak, erősebb fényt bocsátanak ki a környezet megfelelő megvilágítása érdekében.

Tervezés

Szolár lámpák különböző formában, méretben és stílusban kaphatók, így exkluzív környezetet is létrehozhatunk kertünkben. Ezenkívül egyes opciók mozgásérzékelővel is és fényerősség érzékelőket is tartalmazhatnak, amelyek kényelmet, energiahatékonyságot és biztonságot nyújtanak.

Hol helyezzük el a szolár lámpákat?

Mivel a szolár lámpák közvetlenül a napból veszik az energiát, ezért azokat ott kell elhelyezni, ahol minden nap maximális mennyiségű közvetlen napfényhez juthatnak.

A kerti lámpák különleges hangulatot kölcsönöznek, nagyszerű lehetőség arra, hogy a világítás mellett misztikus, varázslatos hangulatot teremtsünk a szabadban. Ezen kívül szolár lámpák által kibocsátott lágy ragyogás kellemes hangulatotés barátságos légkört teremt.

Egy másik dekorációs ötlet klasszikusabb, de a tavaszi és nyári szezonban mindig jó választás, a szolár fényfüzér. A kert szinte minden területén, például a kerítésen is, a fák köré tekerve, vagy a teraszkorlátján is varázslatos hangulatot lehet vele teremteni.

A vízálló minősítéssel rendelkező kültéri szolár lámpák ellenállóak az időjárás viszontagságaival szemben. A kerti lámpák kínálatában falra szerelhető szolár lámpák is megtalálhatóak.

Tovább