Cseregarancia   -   Több, mint 10.000 elégedett vásárló  -   10/9,9-es értékelés

Cseregarancia   -   Több, mint 10.000 elégedett vásárló  -   10/9,9-es értékelés

Cseregarancia   -   Több, mint 10.000 elégedett vásárló  -   10/9,9-es értékelés

Konyhai mérlegek

A konyhai mérleg nélkülözhetetlen eszköze a konyhának, emiatt sokféle típus létezik, amely minden pénztárcának és minden igénynek megfelelőek. 

De hogyan válasszuk ki a számunkra megfelelő konyhai mérleget a kínálatból?

Az első megfontolandó tényező a konyhai mérleg típusa. Két lehetséges alternatíva áll rendelkezésünkre, mechanikus, vagy digitális.

A mechanikus konyhai mérleg előnye, hogy működéséhez nem kell elemet vásárolnunk, ami megtakarítást jelent. Hátránya, hogy egyes modellek mérése nem túl pontos és az adatok nehezen olvashatók le

Digitális konyhai mérleg

A digitális modellek jellemzője, hogy a kimért összetevő pontos tömege a mérleg kijelzőjén, számokban jelenítődik meg. Az elemek töltöttségi szintjét is könnyen nyomon követhetjük kijelző segítségével.  A digitális konyhai mérlegeket nagyon változatos kialakítás jellemzi, funkcionalitásuk modellenként változik.

Figyeljünk a konyhai mérleg kapacitására

A konyhai mérleg kiválasztásakor vegyük figyelembe a maximális mérési tartományt.  Ez a szempont nagyon fontos, különösen a nagycsaládok számára, ahol általában nagyobb mennyiségű összetevőket kell mérni.

Általában a magas maximális kapacitás a jobb teljesítmény szinonimája, mivel lehetővé teszi a nagy mennyiségű élelmiszerek mérését.

A digitális konyhai mérlegek között találhatunk olyan modelleket is, amelyek lehetővé teszik az 1 grammnál kisebb mennyiségek pontos mérését.

Ezek a típusok különösen azok számára alkalmasak, akik különleges recepteket, desszerteket vagy más ételeket szeretnének elkészíteni, amelyeknél nagyon fontos a receptben megadott mennyiség pontos betartása.

Általában olyan konyhai mérleg vásárlását javasolják, amelynek nagy a maximális kapacitása, de kis mennyiségeket is képes mérni. 

 

Tovább