Cseregarancia   -   Több, mint 10.000 elégedett vásárló  -   10/9,9-es értékelés

Cseregarancia   -   Több, mint 10.000 elégedett vásárló  -   10/9,9-es értékelés

Cseregarancia   -   Több, mint 10.000 elégedett vásárló  -   10/9,9-es értékelés

Edényszárítók

Edényszárító a praktikus konyhai segítő

Ha van, a háztartásban mosogatógép, akkor a piszkos edényeket csodálatosan el lehet tüntetni, és érintés nélkül tisztává varázsolni. A mosogatógép korában is vannak olyan edények és evőeszközök, amelyeket kézzel kell mosni, tehát az edényszárító ebben az esetben is funkcionális kiegészítője a konyhának.

Azonban nem mindenki szereti a mosogatógépeket, inkább a kézi mosogatást választják, abban bíznak. Az edényszárító tehát nélkülözhetetlen bármilyen is egy konyha felszereltsége.

A konyhában az alapvető eszközök között sok mindent megtalálhatunk, de az egyik eszköz, amely különösen fontos, az edényszárító. A tervezőknek sikerült ezt az egyszerű eszközt divatos és egyben praktikus tárggyá alakítani.

Az edényszárítókat úgy tervezik meg, hogy a tányérok és a csészék biztonságosan elhelyezhetők legyenek benne, az evőeszközöknek, a rend kedvéért, külön kialakított részben van a helyük.

A csepegtető tálcás edényszárítóknál egyszerű az összegyűlt víz eltávolítása. A munkalap mindig száraz marad.Az edényszárítók kínálatában találhatunk saját lefolyóval gyártott modelleket is.

Mit vegyünk figyelembe edényszárító választásánál?

Méret

Az edényszárító méreténél, az elhelyezés lehetőségén kívül, a család nagysága a meghatározó tényező.

Anyag

Az edényszárítók sokféle kivitelben kaphatóak, így nem csak a modellek lehetnek különbözőek, hanem az anyaguk is. Készülhetnek fémből, műanyagból és bambuszból is.

  • A műanyagból készült edényszárítók a legolcsóbbak, nagyon strapabíróak, de a műanyag elég hamar elöregszik.
  • A rozsdamentes acélból készült edényszárító hosszú élettartamot és könnyű tisztítást biztosít. A jó minőségű acélból készült edényszárító az idő múlásával sem oxidálódik.
  • A bambusz edényszárító azonnal felkelti a figyelmet modellválasztékban. Egyrészt gyönyörű, másrészt nagyon praktikus is. Összecsukható modellben is gyártják, így ha nem használjuk, könnyen tárolhatjuk a konyhaszekrényben is.
Tovább