Cseregarancia   -   Több, mint 10.000 elégedett vásárló  -   10/9,9-es értékelés

Cseregarancia   -   Több, mint 10.000 elégedett vásárló  -   10/9,9-es értékelés

Cseregarancia   -   Több, mint 10.000 elégedett vásárló  -   10/9,9-es értékelés

Szélvédő takarók

Hogyan válasszunk autó szélvédő takarót?

A legjobb autó szélvédő takaró kiválasztásakor számos kulcsfontosságú tényezőt kell figyelembe venni.

Autó szélvédő mérete

Az autó szélvédői nem egyformák, az egyes autómodellek méretükben és alakjukban is eltérőek. Mielőtt megvásárolnánka szélvédő takarót pontosan mérjük meg autó szélvédőjének méretét.

Bosszantó, ha egy túl kicsi szélvédőtakarót vásárolunk meg, amely a szélvédő egyes részeit fedetlenül hagyja. A gyártók univerzális szélvédő takarókat is készítenek, amelyek alkalmasak a különböző méretű autó szélvédőinek fedésére. Léteznek gépjárműtípus szerinti, testreszabott szélvédő takarók is.

A használat egyszerűsége

A használat egyszerűsége a szélvédő takaró rögzítő rendszerének kialakításától függ. Többféle modell közül választhatunk. Gyártanak szélvédő takarót állítható hevederekkel, csatokkal és kampókkal a kerekekhez való rögzítéshez, vagy az autó tükréhez rögzíthetőt.

A szélvédő takaró védettségi szintje

Mit várunk el a szélvédő takaró használatánál?

Néhány modell csak magát a szélvédőt tudja megvédeni, míg mások az oldalsó tükröket, az autó tetejét, vagy akár az oldalsó ablakokat és a hátsó szélvédőt is. Minél nagyobb az autó lefedettsége, annál nagyobb a védelem, de ez azt is jelenti, hogy sokkal több időt igényel a le,- és a felszerelés is.

UV-védelem

Néhány autó szélvédő takaró nemcsak a jégtől és a hótól véd, hanem az anyagának köszönhetően megvédi a jármű belsejét az UV-sugaraktól. A szélvédő takaróhoz használt UV-védő anyagok visszatükrözik a fényt és megvédik a jármű műanyag és szövet belső részeit a napsugárzástól, így nagyszerű választás az év legforróbb hónapjaiban.

Tovább