Cseregarancia   -   Több, mint 10.000 elégedett vásárló  -   10/9,9-es értékelés

Cseregarancia   -   Több, mint 10.000 elégedett vásárló  -   10/9,9-es értékelés

Cseregarancia   -   Több, mint 10.000 elégedett vásárló  -   10/9,9-es értékelés

Házszámfények

Praktikus a napelemes házszámtábla

A házszámok feltüntetése nemcsak a postásoknak és a csomagkézbesítőknek segítenek eligazodni, hanem nagyon fontos a mentők, a rendőrség és a tűzoltók számára is. Ezért elengedhetetlen, hogy a házszám ne csak nappal, hanem este és éjszaka is jól látható legyen.

A napelemes házszámtábla napközben feltöltődik. Amikor besötétedik, a nap folyamán összegyűjtött energiát használja fel, így megtakaríthatjuk az elektromos áram költségét is.

A napelemes házszámtáblák különböző kialakításúak: különösen népszerűek a modern anyagokból, például üvegből, fémből vagy műanyagból, ívelt és félköríves, szögletes, vagy egyenes vonalú modellek.

Műanyag vagy rozsdamentes napelemes házszámtábla?

  • Ha a műanyagból gyártott típus mellett döntünk, figyeljünk arra, hogy az anyagnak feltétlenül UV állónak kell lennie.
  • A rozsdamentes acélból készült napelemes házszámtáblák tartósabbak és mutatósabbak is.

A fekete-fehér mellett, finom és elegáns színek között válogathatunk. Az ezüst és antracit színű rozsdamentes acél napelemes házszámtáblák előkelőnek tűnnek, míg az alumíniumból készült modellek rusztikusabbak. Annak érdekében, hogy a ház bejárata koherens maradjon, lehetőleg két azonos típusú napelemes házszámtábla felszerelése célszerű, egy-egy lámpával a bejárati ajtótól balra és jobbra.

Tisztítás

Végül, de ne utolsó sorban olyan modellt válasszunk, amely könnyen tisztítható, mivel a por és a szennyeződés rendszeres eltávolítása nélkül az energia felszívódása csökken.

Az, hogy melyik napelemes házszámtábla az ideális választás, az elsősorban az egyéni preferenciáktól és a személyes ízléstől függ.

Tovább