Cseregarancia   -   Több, mint 10.000 elégedett vásárló  -   10/9,9-es értékelés

Cseregarancia   -   Több, mint 10.000 elégedett vásárló  -   10/9,9-es értékelés

Cseregarancia   -   Több, mint 10.000 elégedett vásárló  -   10/9,9-es értékelés

Karácsonyfa díszek

Öltöztessük fel a fenyőfát!

A karácsonyfa díszek kiválasztása nem csak dekoráció, sokunk számára valami többről szól: egy varázslatos pillanatról, amely örömmel tölt el bennünket és családunkat.

A divat változik, a hagyományok megmaradnak.

Az újdonságok ellenére, amelyek minden évben vonzanak és elcsábítanak minket, szeretjük a karácsonyfán látni a régi ünnepek díszeit is.

Válasszunk stílust a karácsonyfa díszítéséhez

Előbb döntse el, hogy milyen stílusban és színekkel szeretné díszíteni a karácsonyfát, mielőtt még minden karácsonyfa díszt, amit webshopunkon megtalál, bepakolná a kosarába.

Ezüst és arany karácsonyfa díszek

Az ezüst és az arany az egyik legnépszerűbb színkombináció a karácsonyfa díszek között, gyönyörű gömbökkel és arany árnyalatú füzérekkel. Próbáljunk hozzá néhány ezüst díszt és led hógolyót arany szalaggal. Az eredmény időtlen és kifinomult lesz.

Piros és zöld karácsonyfa dísz

Klasszikus a piros és zöld színű karácsonyfa díszek választása.

Néhány régi karácsonyfa dísszel kombinálva visszavarázsolhatjuk gyerekkorunk ünnepi hangulatát. Led fényfűzérrelés néhány csillogó gyertyával nosztalgikus légkört teremthetünk az ünnepekre.

Lila és fehér karácsonyfa dísz

A lila és a fehér színkombináció királyi megjelenést kölcsönöz a karácsonyi ünnepnek. Egy kevés műhóval, mélylila díszekkel és szalagokkal igazán egyedi lesz a karácsonyfa.

Mielőtt elkezdenénk a díszítést rendezzük el karácsonyfa díszeket szín, méret, anyag vagy téma szerint és ne feledkezzünk meg a szaloncukorról sem.

Nem kényelmes ugyan, de mindig felülről kezdjük el a díszítést és ügyeljünk a karácsonyfa díszeket egyenletesen elosztásán, de ne legyen szimmetrikus. Ne felejtsünk el az ágak tövéhez is tenni díszeket, hogy a fának mélysége is legyen.

Ha kisgyermekek vagy háziállatok vannak a házban, vegyük figyelembe a karácsonyfa díszek anyagát érdemes elkerülni az üveget és a porcelánt.

Tovább