Cseregarancia   -   Több, mint 10.000 elégedett vásárló  -   10/9,9-es értékelés

Cseregarancia   -   Több, mint 10.000 elégedett vásárló  -   10/9,9-es értékelés

Cseregarancia   -   Több, mint 10.000 elégedett vásárló  -   10/9,9-es értékelés

Blog

Segítsünk a madaraknak!
01
Okt

A madáretető azon kívül, hogy kertünk dekoratív dísze, a madarak gondoskodásáról is szól, akik télen nehezen jutnak táplálékhoz.

Hogyan szervezzünk Halloween bulit?
01
Okt

Nem kell sokat költeni a Halloween dekorációra ahhoz, hogy ijesztővé tegyük otthonunkat, az egyetlen dolog, ami igazán számít, az a kreativitás.

Miért kellene külső áramellátás a kertbe, amikor léteznek napenergiával működő lámpák?
01
Szept

Ha nem akarjuk kertünkbe kábelhálózatok kilométereit telepíteni, praktikus alternatívát jelentenek a szolár lámpák.

Jó választás az antisztatikus fürdőszobai kilépőszőnyeg?
01
Szept

A szintetikus csúszásgátló fürdőszobai kilépőszőnyeg leggyakrabban akrilból készül, hiszen ez az anyag különösen higiénikus és környezetbarát.

Miért szeretünk online vásárolni? - Folytatás
06
Aug

Előző blogunkban az online vásárlás előnyeivel kezdtünk foglalkozni. És mivel sok van belőle, most folytatnánk előző gondolatmenetünket.

Webshopon történő vásárlás esetén nincs szükség az üzletek nyitvatartási idejéhez alkalmazkodni és azon gondolkodni, hogy a munkába menet vagy jövet tudunk fél órát vásárlásra szánni. Manapság az idő végtelen, akkor vásárolhatunk, amikor nekünk jó, amikor kedvünk tartja. Online vásárlás esetén nem kell senkihez és semmihez alkalmazkodni. Sorban állhatunk a bankban, zötykölődhetünk a buszon, vagy épp elheveredhetünk kényelmes kanapénkon, néhány gombnyomás és már kosarunkban van a kiválasztott termék.

Miért szeretünk online vásárolni?
04
Aug

Napjainkban az online vásárlás virágkorát élni. Nincs az a korosztály, aki ódzkodna a webes felületektől, valamint a webshopokon történő vásárlásoktól. A fiatalok ebbe nőnek fel, számukra ez teljesen természetes, míg az idősebb korosztály képviselői a kényelem nyújtotta élvezetek miatt szívesen beletanulnak a webes tér használatába és mindennapos tevékenységeik egyike lesz az online vásárlás.