Cseregarancia   -   Több, mint 10.000 elégedett vásárló  -   10/9,9-es értékelés

Cseregarancia   -   Több, mint 10.000 elégedett vásárló  -   10/9,9-es értékelés

Cseregarancia   -   Több, mint 10.000 elégedett vásárló  -   10/9,9-es értékelés

Blog

Hogyan lehet gyönyörű virágágyásunk?
11
Ápr

Mivel tagadhatatlanul itt a tavasz, már most el kell gondolkodnunk azon, hogy hol legyenek kertünkben a virágágyások. Tervezésnél ne feledjük kiszámolni, hogy mennyi virágágyás szegélyre lesz szükségünk és arra is, hogy időben megvásároljuk. 

Csúszásgátló fürdőkádba minden otthonban kötelező
11
Ápr

Csúszásgátló fürdőkádba minden otthonban kötelező

A legpraktikusabb, legolcsóbb és legmegbízhatóbb csúszásgátló fürdőkádba a gumiszőnyeg, a lényeg az, hogy minőségben és stílusban a megfelelőt válasszuk.

Egyszerű és kényelmes a vezeték nélküli kültéri kapucsengő
09
Márc

Ahogy a neve is sugallja, a vezeték nélküli kültéri kapucsengők telepítéséhez nincs szükség elektromos vezetékre. A legtöbb vezeték nélküli kültéri kapucsengő elemmel működik, nyomógombos jeladóból áll, amely a bejárati ajtó mellé van felszerelve, és egy beltéri vevőegységben indított rádióhullámok segítségével „dolgozik”, ugyanúgy, ahogy távirányító be- és kikapcsolja a televíziót.

Díszítsünk műbukszussal!
09
Márc

Gyönyörű örökzöld a bukszus – mókásabb nevén a puszpáng–, de az igazi nagyon lassan növekszik. Egy kis hozzáértéssel szinte bármilyen formára vágható, csodálatos dekorációs növény.

Hogyan válasszunk szélvédő takarót autónkhoz?
08
Febr

Mielőtt megvásárolnánk autónkhoz a szélvédő takarót, fontoljuk meg az autóra történő rögzítés módját. Választhatunk hevederekkel, mágnesekkel, vagy tapadókorongokkal rögzíthető szélvédő takarót.  Míg a legtöbb gyártó legalább kétféle szerelvénnyel gyártja a szélvédő takarót, bölcs dolog lenne figyelembe venni azokat, amelyek mind a három típust tartalmazzák.

Miért hasznosak az autós rendszerezők?
08
Febr

Az egyik legnagyobb kihívás, amikor gyerekekkel utazunk autóval, hogy mindennek meglegyen a helye. 

Az autós rendszerző praktikus kiegészítők az autóban, kihasználhatóságuk gyakorlatilag korlátlanok. 

Miért válasszuk az újratölthető kávékapszulát?
05
Jan

A kapszulás kávéfőzők megváltoztatták sokunk kávéfogyasztási szokásait. Gyorsaságot, egyszerűséget és tisztaságot kínálnak, bár hulladékot termelnek.

Milyen telefontartót vásároljunk autónkba?
05
Jan

A telefontartó autóba egy kényelmes autós tartozék, amely segít a vezetőnek okostelefonját használni anélkül, hogy elvonná a figyelmét a vezetésről. Egy ilyen eszköz segítségével az autós kéz nélkül kommunikálhat a mobiltelefonon, vagy beállíthatja a mobiltelefont GPS-navigátorként.

Tippek a gyerekszobába az éjszakai fény elhelyezéséhez
06
Dec

Hol van a legjobb hely az éjszakai lámpa elhelyezésére a gyerekszobában? Tényleg számít, vagy az egyik hely olyan jó, mint a másik?

Funkcionális és dekoratív világítás a kertben
06
Dec

Egy kertes ház elképzelhetetlen a kert funkcionális megvilágítása nélkül, hiszen biztonságosan kell közlekedni sötétben is.  Az utcai világítás általában nem elég ahhoz, hogy megvilágítsa a bejárati ajtót, vagy, hogy beálljunk autónkkal a garázsba.

Mi a különbség a digitális és a mechanikus konyhai mérleg között?
04
Nov

Biztosan sokan látták már gyermekkorukban nagymamájukat süteményt sütni. Emlékszel arra, hogy volt-e az asztalon mérleg? Ugye nem.

Készítsünk Halloween dekorációt?
04
Nov

A Halloween a gyermekek egyik legnépszerűbb ünnepe, amely manapság már nálunk is egyre közkedveltebb.  

Hogy miért?

A válasz meglehetősen egyszerű.

Segítsünk a madaraknak!
01
Okt

A madáretető azon kívül, hogy kertünk dekoratív dísze, a madarak gondoskodásáról is szól, akik télen nehezen jutnak táplálékhoz.

Hogyan szervezzünk Halloween bulit?
01
Okt

Nem kell sokat költeni a Halloween dekorációra ahhoz, hogy ijesztővé tegyük otthonunkat, az egyetlen dolog, ami igazán számít, az a kreativitás.

Miért kellene külső áramellátás a kertbe, amikor léteznek napenergiával működő lámpák?
01
Szept

Ha nem akarjuk kertünkbe kábelhálózatok kilométereit telepíteni, praktikus alternatívát jelentenek a szolár lámpák.

Jó választás az antisztatikus fürdőszobai kilépőszőnyeg?
01
Szept

A szintetikus csúszásgátló fürdőszobai kilépőszőnyeg leggyakrabban akrilból készül, hiszen ez az anyag különösen higiénikus és környezetbarát.

Miért szeretünk online vásárolni? - Folytatás
06
Aug

Előző blogunkban az online vásárlás előnyeivel kezdtünk foglalkozni. És mivel sok van belőle, most folytatnánk előző gondolatmenetünket.

Webshopon történő vásárlás esetén nincs szükség az üzletek nyitvatartási idejéhez alkalmazkodni és azon gondolkodni, hogy a munkába menet vagy jövet tudunk fél órát vásárlásra szánni. Manapság az idő végtelen, akkor vásárolhatunk, amikor nekünk jó, amikor kedvünk tartja. Online vásárlás esetén nem kell senkihez és semmihez alkalmazkodni. Sorban állhatunk a bankban, zötykölődhetünk a buszon, vagy épp elheveredhetünk kényelmes kanapénkon, néhány gombnyomás és már kosarunkban van a kiválasztott termék.

Miért szeretünk online vásárolni?
04
Aug

Napjainkban az online vásárlás virágkorát élni. Nincs az a korosztály, aki ódzkodna a webes felületektől, valamint a webshopokon történő vásárlásoktól. A fiatalok ebbe nőnek fel, számukra ez teljesen természetes, míg az idősebb korosztály képviselői a kényelem nyújtotta élvezetek miatt szívesen beletanulnak a webes tér használatába és mindennapos tevékenységeik egyike lesz az online vásárlás.